Wicked Weekend:
De Herontdekking van de 7 Zintuigen

Let op: Dit event is gecancelled!

Volgens Aristoteles hebben we er 5, Rudolf Steiner kwam uit op 12, sommige spreken over 9, 21 en zelfs 33(!), maar in dit eerste blok gaan we samen op weg om jouw 7 zintuigen te herontdekken.

Het bewust waarnemen, ervaren en voelen van de oefeningen en uitdagingen in dit weekend, geven je de kans ‘je punt van perceptie’ te verschuiven. De bereidheid om los te laten wat je denkt te zijn, te voelen te horen of te zien, geeft ruimte en vrijheid. Het geeft je een kans om het grotere geheel te ervaren waar weerstand of een vast standpunt zich niet kunnen handhaven.

Observeren zonder oordeel, hoe je beweegt, loopt, hoort, ruikt, ziet, voelt en proeft, neemt je mee naar het pad van verwondering, de weg van het hart.

De bijzondere 8-hoekige Finse Kota van Helios Centrum in Heerde, is een zegen voor de zintuigen. Gebouwd met natuurlijke materialen, die lekker ruiken en voelen (lemen muren) en halfedelstenen die deel uitmaken van de verlichting.

We vinden het dan ook een groot voorrecht om hier ons Wicked Weekend te mogen organiseren en je hiervoor uit te kunnen nodigen.

Het Retreat

Rianne Wolswinkel (33) en Emmy Bakker (59)

Emmy en Rianne

Nicht en tante, tantrische soulsisters, maar bovenal 2 gepassioneerde vrouwen die graag hun kennis en ervaring met jou willen delen. Beiden geschoold door het leven, vallen en opstaan.

Rianne is opgeleid tot yogacoach, docente en Thai-Yoga masseur. Dit deelt ze vanuit haar bedrijf; Vyana yoga. Emmy volgde de Zen-Shiatsu therapeut opleiding en is mindfulness trainer.

Gezamenlijke delen ze de passie voor tantra(massage) en nog héél veel meer, ondanks het verschil in hun leeftijd. Je bent zo oud of jong als je je voelt, is hun motto.

Zij nemen je in dit weekend mee, naar het dieper ervaren en ontdekken van je zintuigen.

Op vrijdagavond starten we met elkaar ont-moeten. Op zondag zullen we na de lunch onze herontdekkingsreis afsluiten, al is dit natuurlijk niet het einde van de reis!

Er is plaats voor 12 deelnemers. We houden de groep graag klein, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De locatie

Het terrein van Helios is ruim opgezet met een heerlijke tuin, waarin voldoende te ontdekken is. Er zijn verschillende slaapruimtes, van kleine gebouwtjes, verspreid over het terrein tot normale slaapruimtes in de grotere gebouwen. Alle bedden zijn voorzien van matras, hoeslaken, kussen en sloop. Je hoeft alleen een eigen slaapzak/dekbed en handdoeken mee te nemen (er zijn een beperkt aantal linnen pakketten beschikbaar a €7,50 pp).

Er worden heerlijke, gezonde vegetarische maaltijden bereid. Indien er andere dieetwensen zijn, moeten deze bij aanmelding voor het Wicked Weekend worden doorgegeven (afhankelijk van de wensen kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn à €15 per weekend). Tijdens het weekend wordt er na de maaltijden gezamenlijk afgewassen, er is hiervoor een corveelijst, welke aan het begin van het weekend wordt ingevuld. Helios is een alcoholvrij centrum.

Wat krijg je

Bij de prijs inbegrepen;

  • Alle maaltijden (3 op zaterdag, 2 op zondag)
  • 2 overnachtingen (gedeelde slaapruimte)
  • hand-outs van verschillende oefeningen, zodat je er thuis mee verder kan

Niet bij de prijs inbegrepen;

  • linnenpakket kosten
  • dieetwens kosten

Book now
Reserveer jouw plek voor dit Wicked Weekend: De Herontdekking van de 7 Zintuigen, door een mail te sturen naar: info@wickedretreats.com

Overige info

Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig om het Wicked Weekend door te kunnen laten gaan. Indien het weekend wordt geannuleerd zal iedereen die al betaald heeft, het bedrag gerestitueerd krijgen.

Na aanmelding sturen we je een korte vragenlijst. Deze ontvangen wij graag ingevuld terug, vóór dat het weekend start.